Προφίλ

Καλώς ήρθατε στην Carad.

H ΚΑΡΑΝΤ Α.Β.Ε.Ε. στην 52 χρονη πορεία της στην Ελληνική αγορά παράλληλα με την παραγωγική της δραστηριότητα κατασκευής μίνι πλυντηρίων ρούχων και πιάτων προσφέρει μια διαρκώς αυξανόμενη σειρά αξιόπιστων εισαγόμενων οικιακών συσκευών.

Η Carad κατασκευάζει στη Ελλάδα μίνι πλυντήρια πιάτων και μίνι πλυντήρια ρούχων. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται στη Ελληνική αγορά και εξάγονται σε αρκετές αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Την γκάμα Carad που διατίθεται στη Ελληνική αγορά συμπληρώνει πλήρης σειρά εισαγόμενων λευκών συσκευών Carad όπως – ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες , απορροφητήρες, αφυγραντήρες, φούρνοι μικροκυμάτων, εντοιχιζόμενοι φούρνοι και εστίες.

Η Carad επίσης διαθέτει κατ’αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά τα παρακάτω προϊόντα:

  • Εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές Fisher & Paykel από την Ν. Ζηλανδία.
  • Μικροσυσκευές Imetec και Bellissima Imetec και Ducati Imetec από την Tenacta Ιταλίας με πιο σημαντική παρουσία στις κατηγορίες των συσκευών προσωπικής φροντίδας, των συσκευών θέρμανσης,  των συσκευών σιδερώματος, καθαρισμού και των συσκευών κουζίνας.
  • Θερμαντικά επιτοίχια πάνελ Econo-Heat από την Nότιο Αφρική.
  • Συσκευές επεξεργασίας αέρα, συσκευές οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού, θερμαντικές συσκευές από την Αrgoclima Ιταλίας.

Η φιλοσοφία της CARAD είναι να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, σύγχρονης τεχνολογίας  με ποιοτική κατασκευή και σχεδιασμό που σέβονται το περιβάλλον. Όλα τα παραγόμενα και εισαγόμενα προϊόντα ανταποκρίνονται στις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας και καλύπτονται από υπεύθυνη εγγύηση και service.

Τελικός προορισμός της CARAD είναι η συμβολή στην βελτίωση της ποιότητας ζωής προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στα πλαίσια μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.