Bellissima Absolute 4XL Infrared & Ion
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7ΙΜΕ11873

Το απόλυτο ισιωτικό μαλλιών με 4 πλάκες XL με κεραμική επικάλυψη και κερατίνη για τέλειο  ίσιωμα σε μισό χρόνο με πλήρη σεβασμό στα μαλλιά - Ίσιωμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με μία κίνηση και διπλή προστασία των μαλλιών - Τεχνολογία υπέρυθυρων με ιόντα που ισιώνουν πιο αποτελεσματικά και διατηρούν απαλά και λαμπερά τα μαλλιά με μεγαλύτερη διάρκεια στο ίσιωμα ακόμη - Εξυπνο σύστημα ελέγχου θερμότητας για τέλεια αποτελέσματα και σε χαμηλές θερμοκρασίες - 4 ρυθμίσεις θερμοκρασιών με ενδείξεις LED.

Σχετικά έγγραφα

 

Θέλετε απολύτως τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς κόπο και χωρίς κίνδυνο να  τους προκαλέστε φθορά;

Το νέο επαγγελματικό ισιωτικό με φαρδιές πλάκες Absolute 4XL  με επαναστατική τεχνολογία και επιδόσεις, που σας εγγυάται απόλυτα ίσια και προστατευμένα μαλλιά στον μισό χρόνο* .
Ξεχάστε τα φριζαρισμένα μαλλιά και απολαύστε λαμπερά μαλλιά** όπως ποτέ πριν.

Κανένας τύπος μαλλιών δεν αποτελεί πρόβλημα για το Absolute: χάρη στο καινοτόμο σύστημα με 4 πλάκες XL, προσφέρει διπλή δράση ισιώματος. Το πρώτο σετ πλακών ισιώνει καταπληκτικά τα μαλλιά σας, ενώ το δεύτερο φιξάρει το αποτέλεσμα σε όλο το μήκος στις τούφες, διατηρώντας ένα εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό χτένισμα ακόμα και σε ατίθασα, πυκνά, μακριά, φριζαρισμένα, άφρο και δύσκολα στη διαχείριση μαλλιά . Λιγότερα περάσματα σημαίνουν λιγότερη φθορά****!
Επιπλέον, τα μαλλιά σας θα προστατεύονται χάρη στο αποκλειστικό μας σύστημα περιποίησης Care System, το οποίο συνδυάζει τρεις τεχνολογίες αιχμής: οι υπέρυθρες διεισδύουν απαλά στα μαλλιά και τα διατηρούν υγιή, τα αρνητικά ιόντα μειώνουν το φριζάρισμα και διατηρούν τη φυσική ενυδάτωση των μαλλιών, τέλος, ο έξυπνος έλεγχος θερμότητας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (185°C)***.

Οι πλάκες είναι επικαλυμμένες με κεραμικό υλικό και κερατίνη, που όχι μόνο μειώνει το φριζάρισμα, αλλά κάνει τα μαλλιά σας πιο απαλά και λαμπερά, αναδεικνύοντας τη φυσική τους ομορφιά. 

Η ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας 4 επιπέδων (170°C, 185°C, 210°C και 230°C) σας επιτρέπει να αποκτήσετε το επιθυμητό στυλ με απόλυτο σεβασμό στα μαλλιά σας. Επιπλέον, οι κινητές πλάκες προσαρμόζονται τέλεια στα μαλλιά σας, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα του ισιώματος. Χάρη στη στρογγυλεμένη σχεδίαση του Bellissima Absolute, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απαλές μπούκλες.
Οι πλάκες θερμαίνονται γρήγορα και είναι έτοιμες για χρήση σε μερικά δευτερόλεπτα. Και αν ξεχάσετε να το απενεργοποιήσετε, μην ανησυχείτε: θα σβήσει αυτόματα μετά από 60 λεπτά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης δύο απαραίτητα αξεσουάρ:
- Το απαλό Bellissima Cloth, ιδανικό για τον καθαρισμό των πλακών (όταν είναι κρύες) από οποιαδήποτε υπολείμματα καλλυντικών, διατηρώντας την απαλότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
- Το πρακτικό ελαστικό κλιπ καλωδίου B Cable-clip, με την υπογραφή Bellissima, που κρατά το καλώδιο τακτοποιημένο και το προστατεύει από ζημιές.

Θα είναι αρκετό ένα μόνο πέρασμα για να ερωτευτείτε το ισιωτικό με τις φαρδιές πλάκες Bellissima Absolute και τα μαλλιά σας δεν θα μπορούν πλέον να επιτύχουν χωρίς αυτό τα εξαιρετικά αποτελέσματα.


* Ενόργανη δοκιμή  που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ερευνητικό ινστιτούτο Bio Basic Europe, στο ισιωτικό Absolute σε σύγκριση με το συμβατικό ισιωτικό M15.
** Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στους 185 °C, πιο λαμπερά μαλλιά στο 100% των περιπτώσεων που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.
*** Δοκιμή αυτοαξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στους 185 °C, στο ισιωτικό Absolute σε σύγκριση με το συμβατικό ισιωτικό M15.
****Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ερευνητικό ινστιτούτο Bio Basic Europe: το ισιωτικό Absolute δεν προκαλεί εμφανή φθορά στα μαλλιά.Θέλετε απολύτως τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς κόπο και χωρίς κίνδυνο να  τους προκαλέστε φθορά;


Επαγγελματικό ισιωτικό μαλλιών με πλάκες 4XL και τεχνολογία υπερύθρων και ιόντων για απόλυτα ίσια, προστατευμένα μαλλιά στο μισό χρόνο*. Μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, πιο λαμπερά και μεταξένια**.

ΠΛΑΚΕΣ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ 4XL
Πλάκες 4XL, 45x100 mm, που περιέχουν τέσσερα θερμαντικά στοιχεία για 100% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο ίσιωμα σε μισό χρόνο*: το πρώτο σετ πλακών ισιώνει τα μαλλιά σας τέλεια, τότε το δεύτερο φιξάρει το ίσιωμα σε όλο το μήκος της τούφας, για ίσιωμα μακράς διάρκειας ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες***.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ & ΙΟΝΤΩΝ
Η τεχνολογία υπέρυθρων βοηθά τη θερμότητα να διεισδύσει στα μαλλιά σας ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει και τα εκατομμύρια αρνητικά ιόντα μειώνουν το φριζάρισμα και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ & ΚΕΡΑΤΙΝΗ
Προστατεύουν και προσθέτουν άμεση ζωντάνια για μαλλιά μεταξένια και λαμπερά.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Το έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμότητας εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα μαλλιά σας από φθορά από την υπερβολική θερμοκρασία. Κάθε μέρα, λαμπερό απαλό και ομοιόμορφο ίσιωμα από τις άκρες μέχρι τις ρίζες και με την μεγαλύτερη προστασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ LED
Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας σε 4 επίπεδα 170°C – 185°C – 210°C - 230°C

ΚΙΝΗΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Προσαρμόζονται τέλεια στα μαλλιά σας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη πίεση για
τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε μία μόνο κίνηση.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ
Ιδανικό για μακριά, πυκνά, σγουρά και πολύ κατσαρά μαλλιά

ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ ΑΚΡΑ Για τη δημιουργία απαλών κυματισμών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Έτοιμο για χρήση σε λίγα μόνο λεπτά.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μετά από 60 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ 2.5 m

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: θήκη μεταφοράς, κλιπ στήριξης καλωδίου, μαλακό πανάκι καθαρισμού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ισχύς 90W
  • Τάση 220 240V~50/60Hz
  • Χρώμα μαύρο ματ με χρυσό
  • Βάρος 0.57Kg
  • Type S3001
  • ΕΑΝ13 8007403118730

* Ενόργανη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Bio Basic Europe, συγκρίνοντας το Absolute με ένα παραδοσιακό ισιωτικό M15.

** Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στους 185°C. Πιο λαμπερά μαλλιά στο 100% των περιπτώσεων.

*** Δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στους 185°C συγκρίνοντας το Absolute με ένα παραδοσιακό ισιωτικό M15.

Η Bellissima υπογράφει τα εργαλεία ομορφιάς της με διακριτικά χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά στοιχεία με κομψό και λαμπερό ιταλικό στυλ.

Η συσκευή συνοδεύτεται από αποκλειστικά αξεσουάρ και λεπτομέρειες που κάνουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας άνετη και μοναδική.

BELLISSIMA CABLE CLIP
Ελαστικό κλιπ καλωδίου, με υπογραφή Bellissima, για να έχετε πάντα το καλώδιο σε τάξη

BELLISSIMA BEAUTY BAG
Πρακτική θήκη μεταφοράς, τέλεια για χρήση στα ταξίδια

BELLISSIMA CLOTH
Μαλακό πανί ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών των πλακών όταν είναι κρύες